کد خبر: 4108133
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸

 برگزاری نمایشگاه «یلدای ایرانی» در قزوین

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین از برپایی نمایشگاه «یلدای ایرانی» از ۲۸ آذر تا ۷ دی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین خبر داد.

احمد خورگامی، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین، احمد خورگامی، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان، با اشاره به برگزاری نمایشگاه «یلدای ایرانی» در قزوین، گفت: این نمایشگاه در آستانه شب یلدا از ۲۸ آذر تا ۷ دی در محل دائمی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین برگزار می‌شود.

وی هدف از برپایی این نمایشگاه را احیای سنت دیرینه ایرانی و زنده نگاه داشتن آداب و رسوم ایرانیان در آخرین شب پاییز سال برشمرد و اظهار کرد: ۱۱۵ مشارکت کننده از استان‌های قزوین، زنجان، همدان، البرز، تهران، گیلان، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی، خراسان شمالی و اصفهان محصولات خود را عرضه خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین ارائه کالاهای مرتبط با آیین شب یلدا و محصولات زمستانه و مورد نیاز شهروندان، ارتباط مستقیم بین تولیدکننده و مصرف کننده، ایجاد فضاهای رقابتی به منظور افزایش تنوع انتخاب و دسترسی بهتر به کالاهای مورد نیاز را از جمله دیگر اهداف برپایی این رویداد اقتصادی برشمرد.

وی تأکید کرد: در این نمایشگاه انواع مواد غذایی، خشکبار، آجیل، میوه، شیرینی، انار و هندوانه، مرکبات و انواع سوغات و تنقلات شب یلدا توسط مشارکت کنندگان عرضه خواهد شد.

خورگامی در پایان بیان کرد: نمایشگاه یلدای ایرانی در مدت زمان برپایی از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین جهت بازدید عموم و علاقه‌مندان دایر خواهد بود.

انتهای پیام
captcha